Our poll | |
Statistics |
Yag odoo manai saitad: 1 Zochin: 1 Hereglegch 0 |
|
| | |
| Main » 2009 » 3 sar » 26 » Карритай будаа
|
Орц: Агшаасан цагаан будаа 1,5аяга Бор мөөг 3-4ш Цоохор майлз/чинцай/ 1-2ш Амтат чинжүү/улаан/ 1ш Амтлагч: Карри 1/2х.х Мөөгний амтлагч 1/3х.х Элсэн чихэр 1/3х.х Сүү 3-4х.х Нунтаг бяслаг 2х.х Давс тохируулах Чимэглэл:Цөцгийн тос 10-15г Хушны самар 3-5г Хийх арга: - Бор мөөг, цоохор майлз, амтат чинжүүг угааж цэвэрлээд жижиг хэрчинэ. - Тос хийж халаасан хайруулын тавганд хэрчсэн бор мөөг, амтат чинжүү, цоохор майлз хийж хуураад карри, агшаасан цагаан будаа нэмж хутгана. - Дээр нь сүү, элсэн чихэр, давс, нунтаг бяслаг хийгээд савыг таглаж хэдэн минут жигнэнэ. Хоолыг таваглаж цөцгийн тосонд хуурсан хушны самраар чимэглэнэ
|
Category: цагаан хоолны жор |
Views: 1423 |
Added by: chinhai
| Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1 | |
1
baagi
(2009-04-29 4:48 PM)
0
thanks
|
|
|
|
| |
| | |
|
|