http://static.scribd.com/profiles/images/apbayefe1ts45-full.jpg
Section categories
их багшийн тухай [4]
манай багш
их багшийн зураг [4]
зурагнууд
их багшийн бүтээл [5]
бүтээлүүдээс
цагаан хоолны жор [3]
цагаан хоолны газрууд [3] цагаан хоолтой хүмүүс [11]
төвийн цагийн хуваарь [2] Ih bagshiin surgaalias [5]
Tag Board
200
Our poll
Sitad unelgee ogoh
Unelgee harah bol> · Polls archive ]
Total of answers: 57
Statistics

Yag odoo manai saitad: 1
Zochin: 1
Hereglegch 0
Login form
Main » 2009 » 3 sar » 26 » Карритай будаа
8:18 AM
Карритай будаа
Орц:
Агшаасан цагаан будаа 1,5аяга
Бор мөөг 3-4ш
Цоохор майлз/чинцай/ 1-2ш
Амтат чинжүү/улаан/ 1ш
Амтлагч:
Карри 1/2х.х
Мөөгний амтлагч 1/3х.х
Элсэн чихэр 1/3х.х
Сүү 3-4х.х
Нунтаг бяслаг 2х.х
Давс тохируулах
Чимэглэл:Цөцгийн тос 10-15г Хушны самар 3-5г
Хийх арга:
- Бор мөөг, цоохор майлз, амтат чинжүүг угааж цэвэрлээд жижиг хэрчинэ.
- Тос хийж халаасан хайруулын тавганд хэрчсэн бор мөөг, амтат чинжүү, цоохор майлз хийж хуураад карри, агшаасан цагаан будаа нэмж хутгана.
- Дээр нь сүү, элсэн чихэр, давс, нунтаг бяслаг хийгээд савыг таглаж хэдэн минут жигнэнэ. Хоолыг таваглаж цөцгийн тосонд хуурсан хушны самраар чимэглэнэ
Category: цагаан хоолны жор | Views: 1423 | Added by: chinhai | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 baagi  
0
thanks

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Calendar
«  3 sar 2009  »
7123456
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Entries archive
Site friends
  • Create your own site

  • Copyright MyCorp © 2024 |